Curtis nem zárta ki a lehetőséget, hogy legyen még egy gyermeke

not image

A T-800-as

2021.február.26 - 11:23

A rapper azt is elmondta, hogy milyen nemű gyermeket szánna a fia mellé, aki napról napra csak nagyobb.

Curtis elmúlt időszaka nagyon boldogra sikeredett, köszönhetően annak, hogy újra megtalálta a boldogságot. A Sztárban Sztár viharos módon ért véget számára, amit akár meg is nyerhetett volna, mert minden esélye megvolt erre.

A rapper azonban nem az a fajta karakter, aki sokat rágódna a múlton, mert jól tudja, hogy azt már senki sem tudja megváltoztatni. A jelenért és a jövőért azonban még sokat tehet. Ez az, ami hajtja őt előre, hiszen bőven van még tennivalója az életben.

Magyarország egyik legsikeresebb zenésze továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend. Nemrég például a Szabó Ádámmal készült videoklipjével okozott feltűnést, közvetlen azután, hogy leforgatta volna az új dalát Majkával.

Természetesen a legfontosabb számára a kisfia, akiben Curtis édesanyja őt látja gyerekként. Erről a hot!-nak mesélt a sztár, melyről a Ripost is beszámolt. Kiderült többek között az is, hogy a rapper nem zárkózik el egy második gyerektől sem.

Gáspár Evelin tarol az új képével, még egy BMW i8 is befigyel

„Ha egyszer még valamikor lesz gyerekem, bízom benne, hogy Doncsinak kisöcsit hoz majd a gólya” – idézte Curtis hot!-nak adott nyilatkozatát a Ripost, hozzátéve, hogy a kis Doncsi minden várakozását felülmúlta, aki minden csínytevésben benne van.