Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Curtis előre kéri a 20 milliót a bokszmeccsért

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ezzel elkerülné a korábbi helyzetet, miután az ellenfele betegségre hivatkozva lemondta a meccs időpontját.

Curtis és Patrik Vrbovský bokszmeccse mégis összejöhet, annak ellenére, hogy az első időpontot a szlovák rapper betegsége miatt törölni kellett. Rytmus volt az, aki kihívta egy meccsre a magyar rappert, és miután Curtis igent mondott, megkezdődhetett a felkészülés.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Összesen 20 millió forint ütötte volna Curtis markát, ha kötelek közé lép, de ez az ellenfele miatt nem történhetett meg. A Blikk úgy tudja, Rytmus és promóter kollégái január 22-én Budapestre érkeznek, hogy személyesen egyeztessenek Curtisszel.

Curis a Blikk kérdésére elmondta, reményei szerint megegyeznek, de az már biztos, hogy új szerződést szeretne, amibe belefoglalják, hogy az 50 ezer eurót előre kéri. „Ha ebbe a feltételbe nem egyeznek bele, ennyiért már nem is vállalom, akkor már magasabb lesz az ár.”

Egyszerűen szüksége van valamilyen biztosítékra, hogy ne dolgozzon hiába. A rapper azt mondja, a szlovák sztár nem tűnt el, beszéltek is azóta, és most már hajlik arra, hogy valóban betegség állt a háttérben.

„A szerződésben ugyanis ez volt az egyetlen körülmény, amit kikötöttek, hogy csak egészségi problémák miatt mondhatja le bármelyik fél a meccset.” Először azt gondolta, miatta van ez a kitétel, mert esetlegesen hallottak róla, hogy volt olyan vállalása, amin nem jelent meg.