Cristiano Ronaldóra repülhet rá a PSG, ha Mbappé a távozás mellett dönt

Torino, 2021. február 23. Cristiano Ronaldo, a címvédő Juventus portugál játékosa az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában játszott Juventus - Crotone mérkőzésen Torinóban 2021. február 22-én. A Juventus 3-0-ra győzött. Ronaldo két gólt fejelt. MTI/EPA-ANSA/Alessandro Di Marco
not image

Nagy Noel

2021.április.11 - 00:10

Olasz lapértesülések szerint amennyiben Kylian Mbappé tényleg távozik a Paris Saint-Germaintől, akkor a csapat megpróbálhatja leigazolni a Juventus portugál klasszisát, Cristiano Ronaldót.

Kylian Mbappé szerződéshosszabbítási huzavonája igazi szappanoperába csapott át az elmúlt idők során, továbbra sem tudni semmit a 22 éves támadó jövőjének alakulásáról. Amennyiben Mbappé a távozás mellett dönt, szinte biztosra vehető, hogy a Real Madridnál fogja folytatni a pályafutását.

A Paris Saint-Germain mindenképpen meg akarja tartani a fiatal sztárját és már hatalmas összegű szerződéseket is ajánlottak a számára, a legutóbbi értesülések szerint akár évi 25 milliót is megadnának a franciának.

A Tuttosport értesülései szerint azonban nem fog kétségbeesni a PSG, ha Mbappé esetleg úgy dönt, hogy a Real Madridhoz távozik a nyáron és már meg is van a jelöltjük erre az esetre: egy bizonyos ötszörös aranylabdás portugál, Cristiano Ronaldo.

Habár az elmúlt idők során rengeteg kritika érte a szurkolók részéről, Cristiano Ronaldo a Juventusban is remek formát mutatott 36 éves kora ellenére, az eddigi 125 mérkőzésén 97 gólt szerzett a torinóiak mezében.

Ronaldót azonban egyre inkább frusztrálja, hogy a Juventus az elmúlt években nagyon küszködött a Bajnokok Ligájában, egy alkalommal sem sikerült még csak a győzelem közelébe sem jutni, mióta a portugál a csapatnál játszik.

Fabio Paratici, a Juventus sportigazgatója többször is kihangsúlyozta, hogy Ronaldo esetében nem áll fenn a veszélye a távozásnak, annak ellenére, hogy nem szerepel a klub prioritásai között szerződésének megújítása.

Ronaldo számára pedig vonzó lehet, hogy a PSG az elmúlt két évben kifejezett esélyesként vágott neki a Bajnokok Ligájának és a Bayern München elleni első meccset követően idén is úgy tűnik, hogy minimum az elődöntőig fognak jutni.

Egyelőre nem tudni, hogy konkrét megkeresésé történt-e a Paris Saint-Germain részéről, avagy a játékos egyáltalán szeretne-e csatlakozni a franciákhoz. Korábban arról szóltak a hírek, hogy Ronaldo visszamehet a Real Madridba, ám ezt azóta a klub többször is cáfolta.