Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Fordulat Ronaldo karrierjében a Juventusnál, erre nem sokan számítottak

Fotó: Twitter/Fotó: Twitter/Portugal
not image

Hujber Dávid

2021. június 30. - 09:33

Érdekes helyzet állt elő, aminek valószínűleg a Juventushoz visszatért Allegrihez is köze lehet, aki sokra tartja a portugál világsztárt.

Hosszú hónapok óta pletykálnak Cristiano Ronaldo jövőjéről, akinek jövőre jár le a szerződése a Serie A rekorderénél. A pletykák szerint távozna, és a PSG mellett a Manchester United, valamint a Barcelona is szívesen szerződtetné.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Eddig sokat nem mondott erről a portugál klasszis, aki nagyon dühös volt az Eb-kiesés miatt. Most azonban ismét minden erejével a jövőre koncentrálhat, és már az is az opciók között szerepel, hogy hosszabbít.

Tavaly is voltak olyan pletykák, hogy a Juventus eladná a sztárját, mert túl sokba kerül számára, most pedig nemhogy az eladásáról nincs szó, hosszabbíthatnak vele. A portugál TVI csatorna jelentette be, hogy Ronaldo és környezete tárgyalásokat folytat a hosszabbításról.

Ez mindenképpen egy váratlan fordulatnak tekinthető, mivel eddig nemigazán volt szó hasonlóról. Az AS a cikkében arról ír, hogy a híradások szerint 2023-ig szólhat az új kontraktusa Ronaldónak, tehát plusz egy évet húzna rá a jelenlegi szerződésében foglaltakra.

Madridban már bezárták az ajtót a klasszis előtt, míg a Manchester United nem aktivizálta magát annak érdekében, hogy visszaszerezze a csatárt, addig a PSG Mbappé megtartására koncentrál, és őrületesen nagy összeget kínálnak számára.

Hiába buktak hatalmasat a franciák az Eb-n, Zidane még nem érkezhet

Ezek után Ronaldónak nem maradt sok opciója, és lehetséges, hogy hosszabbítani fog. Jorge Mendes már tárgyal az ügyben, de a Juve számára megfizethetetlen az a bruttó 60 millió euró, amit jelenleg kap a portugál csillag egy szezonra. Ha mindezt két idényre osztanák el, az sokat enyhítene a helyzeten, amibe akár bele is mehet a világszár, aki jól érzi magát Olaszországban, és a családja is ott alakította ki az életét.

Jó hír, hogy az Il Sole 24 Ore szerint a klub ősszel 400 millió eurós tőkeemelést kap az Agnelli családtól, ami ugyanaz az összeg, mint amennyit a Szuperliga projektért kaptak volna. Hamarosan kiderülhet, hogy az új korszak első felében Ronaldo is ott lesz, vagy sem.