Őrületesen nagy pénzt kínál Mbappénak a PSG, itt az összeg

Fotó: Twitter/French Team
not image

Hujber Dávid

2021. június 30. - 07:48

Kiderült, hogy mekkora összeget ajánlott a francia világsztárnak a PSG a hosszabbításért cserébe, aki még mindig nem írta alá az új szerződését.

Mindamellett, hogy az újabb érkezők szerződtetésén dolgoznak Párizsban, a fő cél Mbappé megtartása, akinek jövő nyáron jár le a szerződése, amit ha nem hosszabbít meg, 2022-ben ingyen sétálhat ki az ajtón.

A pletykák szerint a Real Madridnál szeretné folytatni, ahol nyilván nem tudnák megadni számára azt, amit a PSG kínál. A vezetőség minden követ megmozgat azért, hogy Mbappé a lehető leggyorsabban hosszabbítson, mert tudják, hogy mekkora értékkel bír a pályán és azon kívül.

A tulajdonosi kör lassan a „világ összes pénzét” is odaadná azért, hogy a támadó Párizsban maradjon, és kiderült, hogy egy őrületesen nagy összeget ajánlottak neki, amire talán már rá fog bólintani, hiszen a futballtörténelem során csak nagyon kevesen kerestek ennyi pénzt.

A Fichajes a cikkében arról ír, hogy az ABC értesülései szerint a PSG évi nettó 50 millió eurós ajánlatot tett a klasszis csatárnak a szerződése meghosszabbítására. Remélik, hogy ezzel már meg tudják győzni, mert ha még erre sem mond igent, akkor nehéz elképzelni a hosszabbítását.

Újra összeállhat a pokolian erős Ronaldo-Bale duó?

Az új sztárigazolások Mbappénak is szólnak, hogy meggyőzzék, az új projektjük nagyon is ambiciózus, és mindent megnyerhetnek, kezdve a Bajnokok Ligájával, ahol nemrég a döntőben szerepelhettek, de kikaptak a Bayern München ellen.