Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Conor McGregor egy elképesztő Lamborghiniben lazul

Fotó: Unsplash/Shreesha bhat
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Conor McGregor számára nem jelent gondot az ehhez hasonló luxusautók megvásárlása, bőven van mit a tejbe aprítania a világsztárnak.

Nem lehet azt mondani, hogy Conor McGregor egy visszafogott karakter lenne, de emiatt is olyan ismert az eredményei mellett. Rendkívül megosztó, az egyik legmegosztóbb sztár a stílusa és a balhéi miatt.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Valószínűleg ez a jövőben sem lesz másképp, viszont az mellette szól, hogy soha nem adja fel, és mindig kész visszatérni. Nem egy nagyobb pofonba futott már bele az élete és a karrierje során, ugyanakkor sokkal több sikere van, mint bukása.

Vitathatatlanul nagy harcos, aki imádja az életet, a saját életét, a karrierjét, és úgy tűnik, minden lehetőséget kihasznál. Rengetegen rajonganak érte, és azt is tudhatjuk róla, hogy nem fogja vissza magát, ha pénzköltésről van szó.

Szerencsére bőven van miből költenie, így gyakorlatilag bármekkora luxust megengedhet magának. A sportoló imádja a luxusautókat, több különleges modell is áll a garázsában, amik nem keveset érnek.

Gyakran tűnik fel az Egyesült Államokban, Las Vegasban például egy nyitott tetejű Lamborghinit vezetett, mely sokak nagy álma. Ezúttal sem aprózta el, és egy olyan autót választott, ami után mindenki megfordul az utcán.