Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Conor McGregor visszatér, már meg is van az ellenfele

TÉMÁK:
#UFC #visszatérés
Las Vegas, 2017. augusztus 27. Az amerikai Floyd Mayweather (k) és az ír Conor McGregor nagyváltósúlyú ökölvívó-mérkõzése a Las Vegas-i T-Mobile Arénában 2017. augusztus 26-án. (MTI/EPA/Armando Arorizo)
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem engedi az UFC az ír bunyóst, kihívója is van már a 34 éves McGregornak.

McGregor azóta nem lépett oktagonba, hogy 2021 júliusában eltörte a bal lábát a Dustin Poirier elleni öszecsapáson. Nagyon úgy fest, hogy Michael Chandlerrel fog megmérkőzni.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Chandler már egy éve hajtja, hogy szeretne szorítóba lépni McGregor ellen, azt ugyanakkor még nem tudni, hogy pontosan hol és mikor küzdenek meg a felek a május végén kezdődő UFC-szezonban.

A korábbi könnyű- és pehelysúlyú bajnok McGregor volt az első harcos, aki egyszerre két különböző súlycsoportban is címvédőként szerepelt a UFC-ben. Az ír származású sportoló tartja a leggyorsabb kiütés rekordját, 13 másodperccel, melynek Jose Aldo volt az elszenvedő alanya.

Chandler 2021-ben érkezett az UFC-be, ahol azóta már találkozott a divízió legjobbjaival. Legutóbb pont az a Poirier győzte le, aki McGregornak sem okozott túl jó élményeket – írja az ESPN.

McGregor ominózus, 2021-es mérkőzése után úgy tűnt, hogy a lábtörés pályafutásának végét jelenti, ugyanakkor az ír már párszor bejelentette visszavonulását, ám végül mindig talál okot a visszatérésre.