Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Conor McGregor megmutatta a legújabb luxusautóját

TÉMÁK:
#Bulvár #Celeb
Fotó: Conor McGregor ír bokszoló, harcművész érkeznek a Grammy-díjak 62. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2020. január 26-án. MTI/EPA/Etienne Laurent
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

A világhírű harcos imádja a luxusautókat, nem egy különlegesség áll a garázsában odahaza, és most sem gyalog közlekedik.

Conor McGregor egy erősen megosztó figura, karakter, személyiség, sportoló, világsztár. Az azonban biztos, hogy sokan rajonganak érte, és a sikerei által nem kevés pénzre tett szert a hosszú évek alatt.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Nemcsak a sportból él, vállalkozásai is vannak, és fogalmazzunk úgy, hogy nincs különösebb oka panaszkodni. Nem éppen az a visszafogott karakter, szereti megmutatni az ékszereit, a legújabb autóit, és a fényűző életét.

Még mindig csak 34 esztendős, így joggal mondhatjuk, hogy nagyon fiatalon ért fel a csúcsra. Korán megismerkedett a vagyon fogalmával, és nem állunk messze a valóságtól, ha azt írjuk, hogy szereti költeni a pénzét.

Elvégre egy életünk van, most kell élni, szóval bizonyos szempontból igaza van, ráadásul van miből vásárolgatnia. A családtagjait sem hagyja ki ebből, számos ékszert, órát, autót vásárolt már nekik az évek alatt.

A Bentley az egyik kedvenc márkája, és legutóbb egy olyan modellel tűnt fel, ami az utak egyik nagy királya. Minden luxus megvan az autóban, amire csak szükség lehet, a méretek pedig önmagukért beszélnek.

Még több bulvár: Weisz Fanni egyszerűen gyönyörű (fotók)