Dollár
387,15 Ft
Euró
394,76 Ft
Font
467,55 Ft
Bitcoin
23,907 $

Mióta itt jártál:

Nem semmi, ezen a csodálatos helyen nyaral Berki Mazsi (fotó, videó)

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2022. augusztus 5. - 19:55

Noha Berki Mazsi már nem tartózkodik Balin, számos más hely is létezik, amik szintén különlegesek, kezdve Magyarországgal és a Balatonnal.

Berki Mazsi még amiatt is sok támadást kapott, amiért elhagyta Magyarországot. Sokak szerint idehaza kellett volna még gyászolnia, különösen elhunyt férje születésnapja miatt, aki már nem lehet együtt a családjával.

Soron kívül Orosz védelmi miniszter: az szíriai terroristák hamis videókat forgatnak civilekre mért orosz csapásokról

Mazsi pedig nem tett mást, mint élt egy lehetőséggel, és gyászolni több ezer kilométerről is lehet. Fontos, hogy a lelke stabillá váljon, nemcsak maga miatt, hanem a kislánya okán is, hiszen számára nincs fontosabb, mint a kis Emma.

Mazsinak tehát a támadásokkal is meg kell küzdenie, nemcsak a lelki fájdalmaival, így jobb, ha egyáltalán nem olvas kommenteket más oldalakon. Ez jelenleg minden korábbinál károsabb lehet, hiszen nagy utat kell bejárnia, és nem léphet hátra.

Elképesztően néz ki bikiniben a Baywtch sztárja, 30-nak néz ki 54 évesen (videó)

Igyekszik pozitív lenni, sokat dolgozik az új táborán, közben egyre aktívabb a közösségi médiában, és már mosolyogni is látni. Ez mindenképpen a jó hírek közé tartozik, és fontos, hogy folyamatosan támogassák, legyenek körülötte.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2