Clouds
21 Budapest
Dollár
359,75 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
22,983 $

Megható fotót posztolt Berki Mazsi a világ másik feléről

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi láthatóan nagyon jól érzi magát a paradicsomi környezetben, bár vannak, akiknek ez nem tetszik, és megkérdőjelezik a gyászát.

Lassan egy év telik el, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az egyik legismertebb celeb hajtotta örök álomra a fejét, de a pontos okokat azóta sem hozták nyilvánosságra, mi okozhatta az egykori futballista halálát.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Egy nap talán ez is nyilvánosságra kerül, de az sem változtatna a helyzeten. Mazsinak fel kellett dolgoznia a történteket, és igazán erősnek maradnia, hiszen ott a kislánya, aki apa nélkül maradt, és már soha nem találkozhatnak.

Fiatalkora miatt visszaidézhető emlékei nem lesznek Krisztiánról, de a közös fotók és videók sokat fognak neki segíteni abban, hogy lássa, milyen volt az édesapja. A kislány nagyon gyorsan cseperedik, és Mazsi bizonyos időközönként posztol is róla.

Nem ez a gyermek első nagy útja az édesanyjával, ezúttal Zanzibár felé vették az irányt. Ugyan az utakra sem emlékezhet, nagyban hozzájárulhat a fejlődéséhez, mert ezek a környezetek mind nagyon különlegesek.

Nem beszélve arról, ha az édesanya boldog, az a gyerekre is nagyon jó hatással van. Igazi paradicsomi helyen pihennek, távol Magyarországtól, ahol egyelőre igencsak távol van a nyári szezon.

Még több bulvár: Weisz Fanni egyszerűen gyönyörű (fotók)