Dollár
431,14 Ft
Euró
422,90 Ft
Font
481,91 Ft
Bitcoin
19,675 $

Béres Anett még mindig nem tud a sérült lábára állni

Fotó: Instagram/Béres Anett
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 27. - 21:06

Egy ideje már közösen dolgozik a gyógytornászával, ám még messze van attól, hogy felépüljön, ugyanakkor jó úton halad előre.

Ez mindenképpen jó hír, és az embert ilyenkor a legkisebb előrelépés is nagyban képes motiválni. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy itt nem a fizikai korlátok játsszák a legnagyobb szerepet, hanem a mentális kihívás.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Az ember minél hamarabb fel akarna épülni, ugyanakkor türelmesnek kell lennie, másképpen mindez nem fog működni. Ezzel Béres Anett is tisztában van, aki pár héttel ezelőtt szenvedett súlyos és életveszélyes sérüléseket.

„Akinek még soha nem volt balesete, nem is tudja milyen fontos a rehabilitáció!” – írta a posztjában Anett, aki igyekszik kitartani, pozitív maradni, és mindent megtenni, ami csak lehetséges, hogy minél hamarabb felépüljön.

Sokat elárul Majka videója

„Ezzel én is így voltam! Gondoltam, összeforr a csont, aztán rögtön szaladni fogok! Hát sajnos nem! A több hét fekvéstől elsorvadnak, leépülnek az izmok, az izületek, elfelejtünk szinte járni!” – állapította meg a sztár.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.