Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Bepanaszolták Shane Tusupot az Országos Mentőszolgálatnál 

Fotó: MTI/Kovács Tamás
Belföld
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Kár volt, ugyanis a főigazgató megvédte az úszóedzőt, aki rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését.

Az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán osztott meg egy történetet, miszerint bepanaszolták náluk Shane Tusupot, ugyanis egy állampolgár azt nehezményezte, hogy miért hordja a mentők egyenruháját. 

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

„Kedves mentőigazgató! Nem tudom tudnak-e róla, hogy Shane Tussup amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon??????Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!” – kapták az üzenetet, amely mellé egy képet is mellékeltek. 

A mentősök azonban elmondták, hogy „ az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését”. 

Ráadásul a ruhadarab, amelyet visel, az valójában nem is az egyenruha része, hanem egy futópóló, amelyen az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható, és „az aranyfokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt”.

„A főigazgató továbbá megköszönte a panaszosnak, hogy figyel az Országos Mentőszolgálat reputációjára és biztosította róla, hogy továbbra is mindent megtesz a szervezet arculati elemeinek védelme érdekében” – tették hozzá.