Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

Baukó Éva oldalnézetből is sokkolóan szexi

Fotó: Instagram/Baukó Éva
not image

Takács Petra

2022. augusztus 15. - 03:08

Baukó Éva újabb és újabb bikinis fotókat oszt meg magáról, amikkel az őrületbe kergeti a férfiakat, a nők közül pedig sokan irigyek rá.

A magyar médiavilág egyik legmegosztóbb karakteréről beszélünk, aki tisztában is lehet ezzel, hiszen az évek alatt már számtalan támadást kapott. Egyes nyilatkozatai csak olaj volt a tűzre, de nem ritka, amikor a Facebook oldalán keresztül nyilvánul meg.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Hiába vannak sokan, akik finoman szólva sem kedvelik, általában ezek az emberek, akik rögtön ugranak a témára, amiben Éva neve szerepel. Ez már csak így működik, különösen a közösségi média világában, mivel nagyon megváltoztak a tartalomfogyasztási szokások

Azok az idők már elmúltak, amikor Éva ismertté vált, akkoriban minden teljesen más volt, még csak közösségi média sem létezett. Ettől független az egykori való világos szépen feltornázta magát, lassan 200 ezer követője van.

Curtis szerelmes fotója a Balatonról

Sok nő is követi, egyesek odaszólnak, másik epekednek, de olyan nőket is találni, akik szimplán elismerik a formáját. Nem lehet nem elismerni, és az utóbbi napokban gondoskodott róla, hogy magasabb legyen a hőfok a Földön.

Lapozó: 1 2