Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Ázsia Expressz: Fanni azt várta, hogy Hegyes Berci álljon a sarkára (videó)

Hegyes Berci és barátnője, Fanni nem életük legszebb napján vannak túl az Ázsia Expresszben, de legalább döntősök.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ördög Nórit is láthatóan megviselte az Ázsia Expressz legutóbbi drámája, ugyanis a legerősebb páros esett ki egy balszerencse miatt. Brúnó és Zozo ennél többet nem tudtak tenni, végül az égiek úgy döntöttek, nem juthatnak be a döntőbe.

Drámai pillanatok voltak ezek, és nagyon sokba került számukra a balszerencse. Nem tudni, a sors miért így határozott, miközben Hegyes Berciék végig csak szenvedtek a nap folyamán, sokat veszekedtek, de ott vannak a fináléban. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Tóth Dávidnak sem tetszett Fanni viselkedése, aki sok kritikát kap a műsor alatt. Eddig a nézők nemigazán ismerhették őt, Hegyes Bercit viszont annál inkább, aki évek óta a Dancing with the Stars sztárja.

Az sem tetszett Fanninak, hogy Bercit befolyásolni tudja a döntéseivel. Elvárta volna tőle, hogy álljon a sarkára és mondja azt, hogy igenis teljesítsék az adott feladatot, ahelyett hogy továbbmennének.

Berci elismeri, nem a legerősebb tulajdonsága a döntéshozatal, és láthatóan más karakterű ember, mint Fanni, aki rendkívül határozott. Tapintható volt a feszültség közöttük, amit a felvételeken is látni fogtok.