Az év egyik legszexibb dekoltázsát villantotta meg Jennifer Lopez

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
not image

Hujber Dávid

2021.május.4 - 04:05

Jennifer Lopez képtelen kiesni a csúcsformájából, több mint csodálatosan néz ki, és ezt minden alkalommal megerősítik a rajongók.

Lopez, aki 1986 óta aktív a szakmában, már az 52. születésnapjára készülhet, ami július végén lesz. Ha azonban ránézünk, sokkal inkább mondanánk azt, hogy a 30-as évei végén jár, ami lassan a hitetlen kategóriába sorolható.

Az utóbbi időben azonban főként a magánéletéről volt szó a bulvársajtóban, miután hivatalosan is megerősítették, hogy véget ért a kapcsolata Alex Rodriguezzel, akivel 2017 és 2021 között alkotott egy párt.

A kétgyermekes világsztár ugyan Ben Affleckkel csak két évet volt együtt a 2000-es évek első felében, még mindig nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással. Lassan két évtized el azóta, hogy a sztárok összejöttek, de sok rajongó szeretné, hogy ez ismét megtörténjen.

Tóth Andi nagy pasifaló lenne? Távolról sem az!

Nyilvánvalóan jelenleg nem lehet könnyű JLO-nak ez a helyzet, de egy-két szakítást már megélt az élete során, illetve nagyon erős, és önálló. Az idő múlásával biztosan minden egyre jobb lesz, mert ilyenkor ez a legnagyobb segítség.

Közben az Instagram oldalán már a 150 milliós számot is átlépte, több mint 151 millió követőt számol jelenleg. A legutóbbi képei is nagyon nagy sikert arattak, egy óra alatt közel 800 ezer like futott be rájuk.