Clouds
21 Budapest
Dollár
344,68 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
26,880 $

Angol bírói csapat vezeti a budapesti Európa-liga döntőt

Nyon, 2023. március 17. A labdarúgó Európa-liga bajnoki trófeája az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában tartott sorsoláson 2023. március 17-én. A negyeddöntõs párharcok elsõ mérkõzéseit április 13-án, a visszavágókat pedig április 20-án rendezik. Az elõdöntõk elsõ meccseire május 11-én, a visszavágókra május 18-án kerül sor. A sorozat döntõjének a budapesti Puskás Aréna ad otthont május 31-én. MTI/EPA/Keystone/Martial Trezzini
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Anthony Taylor dirigál az AS Roma – Sevilla finálén.

„A jövő heti budapesti Európa-liga döntőt az angol Anthony Taylor vezeti. Asszisztensei Gary Beswick, Adam Nunn, a 4. játékvezető Michael Oliver, a tartalék Stuart Burt lesz.”

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

„A VAR-szobában Stuart Atwell, Christopher Kavanagh és Bastian Dankert dolgozik majd” – számolt be róla Twitter oldalán a Magyar Labdarúgó Szövetség.

A finálén május 31-én, este 9 órakor indul útjára a labda. A találkozót a Puskás Arénában tartják, mint arról korábban írtunk, mostanra már minden jegy elfogyott.

Az AS Roma a Ferencvárost is kiejtő Bayer Leverkusent múlta felül az elődöntőben, míg a Sevilla a Juventust ejtette ki, miután hosszabbításban felülmúlták a torinóiakat.

A Roma tavaly megnyerte az első alkalommal kiírt Konferencia-ligát, a Sevilla viszont valóságos EL-specialista, eddig hat alkalommal emelhették magasba a második számú európai kupasorozat trófeáját.