Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

További Hírek

A magyar válogatott csapatkapitánya a szabálytalansága után kezet akart fogni a játékvezetővel, ő azonban nem fogadta a gesztust, ehelyett felmutatta a piros lapot.

Nem a rendszer, hanem a VAR-szobában tartózkodók, valamint a bíró hibázott.

A kormány rendelettel akarja elhallgattatni a tanárokat, viszont a szakszervezetek szerint ez a hazai és uniós jogrenddel is ellentétes.

A szlogen ismét előkerült:  "Magyarország előre megy, nem hátra!"

Keith Hackett, az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) játékvezetőinek vezetője felszólította a Premier League-t, hogy küldjön Jurgen Kloppnak szigorú figyelmeztetést a pályán kívüli magatartása miatt.

Hondurasban pisztollyal kellett magát megvédenie egy futballbírónak, amikor az egyik csapat szurkolói a pályára rohanva akarták kifaggatni, miért nem ítélt meg a csapatuknak egy tizenegyest.

Amikor az Apple 2016-ban bemutatta ellentmondásos MacBook Pro újratervezését, a vállalat valószínűleg nem tudta, hogy egy csoportos bírósági keresetet indítanak majd ellene.

Jaume Roures, a Mediapro egyik alapítója szerint Gil Manzano játékvezetőt szankcionálni kell, amiért nem előzte meg az ominózus esetet, bár egyetért abban, hogy Messi ezzel a lépéssel most túl messzire ment.