Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Alonso jelenete a Miami Nagydíj leintését követően az Aston Martinnal (videó)

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még egy kövérebb gázadás is belefért Fernando Alonsónak a leintést követően a Miami Nagydíjon, amit a harmadik helyen zárt.

Fernando Alonso élete egyik legjobb döntése volt, hogy az Aston Martint választotta. Láthatjuk, hogy a volt csapata közelében nincs a dobogós helyeknek, addig az Aston Martin eddig szinte végig dobogós volt.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

A kétszeres világbajnok jelentősen kivette ebből a részét, mert Lance Stroll nem tudja azt hozni, mint a csapattársa. Ugyan Alonso eddig rendre csak a dobogó harmadik fokára állhatott fel, ezt már négy alkalommal is megtette öt futam alatt.

Ez több mint beszédes, és bizonyítja, még mindig nagyon-nagyon versenyképes. Alonso a Miami Nagydíjon is nagyot ment, már az időmérőn is, amikor a második rajtkockát szerezte meg Sergio Pérez mögött.

Vasárnap ugyan elvesztette a második helyet, a harmadiknak is nagyon örült. Tudta jól, hogy Max Verstappen meg fog érkezni mögé, csak épp ez sokkal hamarabb következett be, ráadásul a holland mindent vitt.

Alonso sajnálta, hogy kissé unalmasan alakult a futama, bár a múltban hálás lett volna, ha rendszeresen így szerez dobogókat. Járt a dicséret a csapatának, és még egy kövér gázt is adott az Aston Martinnak a leintés után.