Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Jelenetek Alekosz szerepléséről az Ázsia Expresszből (videó)

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy kiderüljön, hogyan teljesített Alekosz és párja az Ázsia Expresszben.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz még mindig nagyon népszerű, és az utóbb időbe ismét felkapták a nevét. Nem sokan mondhatják el magukról félkérést kapnak az Ázsia Expresszben, amiért csak úgy tolonganak a hírességek.

Nyilván ez anyagi szempontból is jól jövedelmezhet, pláne azok számára, akik megnyerik a játékot. Alekosz már az utazás előtt közölte, egyértelműen nyerni utaznak el Mexikóba, és ebből nem tágítanak. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Hogy mi történt velük a verseny alatt, nem tudni, de már láthatunk bizonyos jeleneteket, amiket hónapokkal ezelőtt, az év első felében rögzítettek. Rengetegen kíváncsiak Alekoszra, nem kevés nézőt vonz majd.

A többiekről sem feledkezhetünk meg, remek kis csapatot állítottak össze. Hegyes Berci is ott volt a mezőnyben, aki most a Dancing with the Stars 4. évadára készül Eszenyi Enikő, a legendás színésznő oldalán.

Az alább látható előzetesben a humor is főszerepet kapott, de nem mindig lesznek ilyen boldogok a versenyzők. Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! Az új évad premier részei október 7-én és 8-án este, folytatás október 9-től hétköznap esténként a TV2-n!