Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Azahriah: Magyar Péter egyszerre kritizálja a Fideszt és a DK-t, ilyen még nem volt

Az egyik legnépszerűbb hazai előadó egy podcastben osztotta meg véleményét Magyar Péter kapcsán.

...svg content...Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Azahriah a Friderikusz Podcast vendégeként beszélt a jövő heti Puskás triplázásról, illetve szót ejtett az aktuális belpolitikai helyzetről is. Első körben arról beszélt, hogy a Papp László Sportarénában rendezett koncertjére tavaly elsősorban azon hallgatók mentek el, akik ismerték és szerették a dalait.

Ezzel szemben a Puskás „már túllőtte bőven, a második, illetve harmadik napnyi ember már inkább érdeklődő szerintem, és ez olyan, mintha nem is a koncertem lenne, hanem egy meghallgatás”. Megjegyezte, a tavalyi koncert résztvevőinek elvárásait bőven sikerült túlszárnyalnia, ugyanakkor szeretné, ha sikere nem torzítaná a személyiségét. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Mint ismert, Azahriah már nem is egyszer nyilvánult meg közéleti kérdésekben, s többek között az influenszerek által szervezett gyermekvédelmi tüntetésnek is támogatója volt, egy videóüzenetet küldött az egybegyűlteknek. Az ifjú sztár úgy fogalmazott, beérett egy generáció, aki már nem apolitikus, és kezébe veszi a közügyeket.

Annak is nagyon örül, hogy Magyar Péter tüntetésein fiatalok is feltűnnek és fel is szólalnak:

„Izgalmas dolog, hogy a Fideszből kiválik valaki, mert erre még nem nagyon volt példa. Novák Katalin és Varga Judit lemondatása is egy bizonyíték volt a kormány gyengeségére. Azért egy Kaleta-ügyet és egy Szájer-ügyet is elsunnyogtak úgy, hogy mindenki tudott róla, de nem történt semmi, ment tovább az élet. (…) Egyformán érkezik Fidesz- és DK-kritika Magyar Péter részéről. Azért ezt ellenzéki oldalról még nem próbálták meg.”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.