Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

A Nagy Ő: drámai levelet kapott Árpa Attila

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Árpa Attila újabb nagy döntések előtt áll, miközben egy olyan levelet juttatnak el hozzá, amire nemigazán számíthatott.

Egyre csak bonyolódnak a szálak A Nagy Ő-ben, ami Árpa Attila lelkét is megviseli, és nemigen volt hasonló helyzetben az élete során. Amikor 19 nő küzd érted egyszerre, elkerülhetetlenek a rossz döntések, illetve a sértődések.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Emiatt is tért vissza az egyik nő, akit Attila korábban elküldött, de szinte azonnal érezni lehetett rajta, hogy megbánta a dolgot. Erika végül utólag rózsát kapott, cserébe az egyik társának rögtön távoznia kellett.

Odabent a villában már elég nagy a feszültség a lányok között, mindenki igyekszik megtudni egymás titkait, amikkel akár előnybe is kerülhetnek. Attila pedig azon van, hogy megismerje a lányokat, már amennyire az lehetséges.

Több lányt illetően sem biztos magában, látja magában a kérdőjeleket, és hamarosan egy olyan kézzel írott levelet kap, ami lehetséges, hogy mindent megváltoztat. Erre a levélre biztosa nem számíthatott, és a korábbi évadban sem volt hasonlóra példa.

Bea írt levelet Attilának, melyben elmondja, olyasvalamiről szeretne vele beszélni, amiről eddig csak a családja tudott. Az előzetesben más jeleneteket is láthatunk, például, amikor Mimi elmondja, mit kellene tennie Attilának, ha újra csókolózni szeretne vele.

Még több bulvár: Gelencsér Timi Rubint Rékának: „Csodaszép vagy, és mindig egyre fiatalabb”