Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
389,96 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,738 $

Gelencsér Timi Rubint Rékának: „Csodaszép vagy, és mindig egyre fiatalabb”

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi először azt hitte, hogy Schobert Larát látja, annyira hasonlít az édesanyjára, aki rendkívül fiatalos.

Rubint Réka is tagja volt a Dancing with the Stars idei mezőnyének, ám a verseny már az első adásban véget ért számára. Az év egyik legnagyobb meglepetése volt a kiesése, senki nem várta reálisan azt, hogy mindez megtörténhet.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A döbbenet ült ki az emberek arcára, amikor Berki Mazsival szemben kiesett Réka. Már az is komoly meglepetés volt, hogy veszélyzónába került, mert a teljesítménye láttán messze nem ezt érdemelte.

Már soha nem tudjuk meg, menyit fejlődhetett volna a hetek alatt, de természetesen a döntőben ő is parkettre lépett és táncolt egy utolsó a többiekkel. „Csodaszép vagy, és mindig egyre fiatalabb. Hogy érzed magad itt újra a táncparketten?” – tette fel a kérdést Gelencsér Timi Rékának.

Vegyes érzelmekkel állt ott, miután azt mondta, jó lett volna a döntőben táncolnia, de fantasztikus élmény látnia azt, hogy hétről hétre mennyit fejlődtek a versenyzők. Hozzátette, mind a három páros megérdemelné a győzelmet, akik mögött igazán kemény hetek állnak. „Óriási tisztelet mindenkinek.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2