Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

9-1-re kapott ki a Liverpool U18-as csapata a Manchester United ellen

Történelmi vereségbe futottak bele a fiatalok, egy nappal azelőtt, hogy a felnőttek összecsapnának a Manchester United ellen az Old Traffordon.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jaleel Akbash
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool abszolúte esélyese a bajnoki címnek, megérdemelnék azt, de még mindig van hátra pár mérkőzés. Ami biztos, a cím a Liverpool, az Arsenal és a Manchester City között dől el, ám lehetséges, csak az utolsó fordulóban tudhatjuk meg, ki ér fel újra a csúcsra.

Szoboszlai Dominik már az első angliai évében címet ünnepelne, amivel történelmet írna. Minden esélye megvan erre a magyar klasszisnak, aki a Sheffield United ellen is pályán volt, de szívesebben játszott volna 90 percet. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Közvetlen a Manchester United elleni rangadó előtt rendezték meg a Liverpool és az United U18-as meccsét, ami nem várt végeredményt hozott. A 433 arról számolt be, hogy a Liverpool fiatalokból álló csapata 9-1-es vereséget szenvedett a Manchester United fiataljai ellen.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.