Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,32 Ft
Euró
393,00 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
67,275 $

Klopp nem spórol a Manchester United előtt, Szoboszlai is ott van a kezdőben

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a Sheffield United ellen, akik az utolsó helyről vághatnak neki az igencsak nehéznek tűnő mérkőzésnek.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool az előző fordulóból több mint jól jött ki, mivel végül fordítottak a Brighton ellen, addig a Manchester City és az Arsenal nem bírt egymással. Mindkét nagy rivális pontokat hullajtott el, aminek Szoboszlai csapata nagyon örülhetett. Remek hangulatban vágtak neki a következő kihívásnak, ami nem ígérkezik igazi erőpróbának.

Az Arsenal megnyerte a hétközi fordulóját, a Luton nem volt igazán veszélyes, majd nem sokkal később a Manchester City is begyűjtötte a 3 pontot. Sőt, Foden megint bizonyította klasszisát, és három nagy gólt szerzett. Ez egy újabb üzenet volt a Liverpool számára, akik egy esetlegesen győzelemmel ismét 2 ponttal fognak az Arsenal előtt járni. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Nem lesz nehéz dolguk, mert a Sheffield United látogat az Anfield Roadra, utolsó helyezettként. Mivel a Liverpool a hétvégén a Manchester Uniteddel csap össze a bajnokságban azt követően, hogy kiestek ellenük az FA-Kupából egy drámai meccsen az Old Traffordon, Kloppnak nincs szüksége a lehető legerősebb csapatát felküldeni a pályára.

Emiatt is volt kérdéses, hogy Szoboszlai Dominik a kezdőben kap helyet, vagy maximum csereként áll be, tartalékolván az energiát a rangadóra, ami egyúttal visszavágó is a korábban történtekért.

A meccset élőben közvetíti a tv, melyet csak ajánlani tudunk, mivel lehetséges, hogy gálát rendez a Liverpool. Szoboszlai végül a kezdőben kapott helyet, tehát Klopp nem spórol, igyekszik a lehető leghamarabb eldönteni a 3 pont sorsát, ami után gyorsabban cserélheti el a kulcsembereket.