Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,32 Ft
Euró
393,00 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
67,275 $

Foden lett az „új Haaland” a Manchester Citynél, hatalmas gólokat lőtt (videó)

Foden jelenleg a világ talán legjobb formájában lévő játékosa, aki az Aston Villa ellen is nagy gólokat szerzett.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Haaland ugyan vezeti az angol góllövő listát, sokan nem elégedettek a teljesítményével. Ennek már többen hangot adtak, Roy Keane például egy negyedosztályú csatárhoz hasonlította a klasszist, majd nem sokkal később a City edzője, Guardiola védelmébe vette. A rekorder a korábbi sérülése óta nehezen találja a helyét, a régi formáját, így több időre lehet szüksége.

A Manchester City szerda este nélküle is nyert, és nem is akárhogyan. Foden megint bizonyította, hogy a világ egyik legjobb játékosa, és jelenleg aligha van nála jobb formában játszó futballista. Jó hír az angolok számára, hogy még mindig csak közel 24 éves, és reálos eséllyel pályázhat a legenda címre a következő években. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Sőt, ha így folytatja, Aranylabdát is nyerhet, és csak idő kérdése, mikor jelentkezik be érte a Real Madrid. Érdekes csapatot alkothatna Bellinghammel, V. Juniórral és Mbappéval a csatársorban, bár így sem panaszkodhatnak a spanyolok. A City pedig mindent megtesz azért, hogy a középpályása még csak el se gondolkodjon ezen.

Ráadásul egy olyan sztárról beszélünk, aki mindig is a City játékosa volt, így ezer ággal kötődik hozzájuk. Legutóbb mesterhármast szerzett, nem sokkal azután, hogy az Arsenal is begyűjtötte a 3 pontot és átvették a vezetést Szoboszlaiék előtt. Érdemes megnézni az összefoglaló videót, Foden óriásit ment az este. Az összefoglaló videó erre a linkre kattintva érhető el.