Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Roy Keane egy negyedosztályú csatárhoz hasonlította Haalandot az Arsenal ellen

Haaland meglepően gyengén játszott az Arsenal elleni rangadón, messze volt a csúcsformától, amit Roy Keane, a Manchester United legendája sem hagyott szó nélkül.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool hozta a kötelezőt vasárnap a Brighton ellen az angol bajnokságban, ami 3 pontot ért. Szoboszlai Dominik kezdőként kapott lehetőséget, és 90 percen át volt a pályán, ahol izgalmasan alakultak a körülmények, mert fordítaniuk kellett. Végül megtették, és az élre álltak, még a Manchester City és az Arsenal összecsapása előtt.

Miután az Arsenal és a Manchester City nem bírtak egymással, a Liverpool maradt az élen. Az egyik legnagyobb problémát Haaland teljesítménye jelentette, aki nagyon rosszul játszott, alig lehetett ráismerni. Roy Keane, a Manchester United legendája ezúttal is kendőzetlen őszinteséggel mondta el a véleményét a Sky Sportsnak. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

„Az általános játékának szintje is annyira gyenge.” – fogalmazott Kean, aki hozzátette, ez nemcsak erre a meccsre vonatkozik. Azt mondta, ugyan a kapu előtt a világ legjobbja, hiányzik a játékából a fejjáték és még más dolgok is. Szerinte ahhoz képest, hogy milyen játékos, most nagyon gyenge, és javítania kellene.

„Szinte olyan, mint egy negyedosztályú játékos, én így látom őt.” Ugyanakkor biztos abban, hogy Haaland a következő években fejlődni fog, és jegyezzük meg azt is, Keane nem a család kedvence, miután a legendás középpályás a 90-es évek utolsó felében Haaland apját szándékosan rúgta le egy törlesztés részeként. Mai napig beszédtéma az a durva belépő, ami egyenesen sokkolta az embereket.

Haaland formájára az is hatással lehet, hogy sokáig nem játszhatott a sérülése miatt, bár így sem panaszkodhat, mert még mindig vezeti a góllövő listát. 18 gól áll a neve mellett, viszont Salah, Solanke és Watkins ott van mögötte 16 találattal, ami egy sokkal szorosabb párbajt ígér a gólkirályi címért, mint tavaly.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.