Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Bajba kerültek Szoboszlaiék, végül fordított a Liverpool

Szoboszlai Dominik kezdőként lépett pályára a Brighton ellen, akik ugyan korán megszerezték a vezetést, végül pontok nélkül távoztak az Anfield Roadról.

Fotó: Unsplash/David Bayliss
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool meccse előtt rendeztek már angol mérkőzést, amik hoztak váratlan fordulatokat. A Newcastle például a „pokol tornácáról” sétált vissza a West Ham United ellen, akik nem tudtak mit kezdeni ezzel. A „Szarkák” a szezon egyik legnagyobb fordítását mutatták be, és ezúttal meg is tartották az előnyüket.

A Manchester United már nem volt ilyen szerencsés, a Brentford ellen dobtak el 2 pontot úgy, hogy a hosszabbításban megszerezték a vezetést. Hiába, mert az utolsó utáni pillanatokban a hazaik egyenlítettek. Ezzel ismét bajba került Ten Hag csapta, akit még mindig nem rúgott ki a vezetőség, de így ez nem mehet sokáig. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A Chelsea-nél is hasonló a helyzet, ráadásul ott Pochettino személyében egy sztáredző dolgozik. Valami mégsem stimmel, és messze alul teljesítenek, addig a Liverpool szárnyal, ideiglenesen visszavette a vezetést, így hátradőlve várhatják a Manchester City és az Arsenal közös rangadóját, amit élőben ad a tévé.

Szoboszlai 90 percet kapott

Szoboszlai Dominik kezdőként kapott lehetőséget Klopp csapatában, jól is játszott. Egészen a 90. percig pályán volt, majd Gravenberch állt be a helyére. Dominik előtt pár perccel Nunez is elhagyta a pályát, hogy Elliott kapjon pár minutumot, bízván abban, hogy ismét alkot valamit, és véglegesen eldönti a kérdést.

Díaz, aki a mérkőzés egyik hőse volt, 89 percet kapott, addig Gakpo még mindig csak kiegészítőember. A Manchester United korábbi tehetsége, Welbeck hozta rá a frászt a Liverpoolra, már a 2. percben eredményes volt, ami sokként érte a közönséget, de a csapat még a félidő vége előtt egyenlített.

Díaz a 27. percben talált be, és ugyan a vendégek lest reklamáltak, szabályos volt a gól. Legalább ennyire volt szabályos Salah gólja, aki folytatja a jó sorozatát, és most győztes találattal hívta fel magára a figyelmet. Jelenleg a Liverpool vezet 67 ponttal, és ha az Arsenal nyerne a City ellen, akkor is ugyanannyi pontjuk lenne, mint Szoboszlaiéknak.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.