Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Élőben adja a tv a Manchester City-Arsenal csúcsrangadót

Élőben követhetjük figyelemmel a Manchester City és az Arsenal összecsapását vasárnap kora este az angol bajnokságból.

Fotó: Unsplash/Mark mc neill
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Őrületes mérkőzésekkel folytatódott az angol bajnokság a válogatott szünet után. A Newcastle egy több mint hihetetlen hétgólos meccset nyert meg a West Ham United ellen, majd nem sokkal később a Chelsea ismét botlott, hiába játszott emberelőnyben egy kiesés elől menekülő csapattal hazai pályán.

A Manchester United a Liverpool legyőzése után visszatért a régi formájához, és kisebb csoda, hogy nem kapott ki a Brentfordtól. Hiába szerezték meg a vezetést a hosszabbításban, nem bírák ki kapott gól nélkül, így 1-1 lett a vége. Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool csak most fog pályára lépni, és sok múlhat ezen a hétvégén. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Sok múlhat rajta, mert a Manchester City az Arsenalt fogadja. A londoni alakulat vezeti a bajnokságot, de ugyanannyi pontjuk van, mint Klopp csapatának, addig Guardiolálk 1 ponttal számolnak kevesebbet. Ez pedig nagy lehetőséget jelenthet a City számára, ahogyan a Liverpoolnak is, bízván abban, hogy döntetlen születik a csúcsrangadón, amit a Spíler 1 TV közvetít élőben 17 óra 25 perctől.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.