Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Emberelőnyben sem tudott nyerni a Chelsea egy kiesőjelölt ellen

London egyik fele ismét csak foghatja a fejét, míg sokan mások örülnek, mert a Tottenham hozni tudta a meccsét a Luton ellen.

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Visszatért a Premier League, és nem is akárhogyan, miután a Newcastle egy drámai végjátékkal 4-3-ra verte a West Ham Unitedet. Már szinte megnyerte a meccset a londoni alakulat, amikor a „Szarkák” úgy döntöttek, hogy kiegyenlítenek, és otthon tartják a 3 pontot. Az elmúlt időszak egyik legőrültebb meccse volt ez, amire nehéz szavakat találni.

Ahogyan arra is, hogy a Chelsea mennyire eredménytelen, és ez csak egyre inkább azt vetíti előre, hogy nem Pochettino a megoldás. Most, hogy igen nagynevű edzők vannak szabadon a piacon, élen Mourinhóval, aki készen áll a munkára, igencsak érik a csere. Londonban már van ebben rutin, rövid idő alatt sok edző váltotta egymást a kispadon. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Most épp a Burnley viccelte meg a Chelsea-t, akik hazai pályán játszhattak. A 20. percben ugyan Disasi betalált, a VAR miatt elvették a gólt, majd a 40. percben emberelőnybe kerültek, 4 perccel később már vezetett is a sztárcsapat Palmer büntetőjével. Emberelőny ide vagy oda, a vendégek a második félidő legelején egyenlítettek.

Ugyan Palmer a 78. percben duplázott, és hősként ünnepelték, ez nem tartott sokáig. Az emberhátrányban játszó Burnley ugyanis pár perccel később ismét egyenlíteni tudott, és már nem változott az eredmény. A Chelsea a 11. helyen áll 40 ponttal, míg a Burnley a 19. 18 egységgel, emiatt is kínos az eredmény.

A Tottenham viszont hozta a kötelezőt, viszont nekik sem volt egy túl egyszerű délutánjuk. A vendég Luton Chong góljával már a 3. percben vezetett, és az egyenlítés is csak egy öngóllal jött össze az 51. percben. Amikor már úgy tűnt, hogy a Tottenham is pontokat veszít, Heung-min a 86. percben eldöntötte a kérdést. A Spurs ideiglenesen feljött a 4. helyre, 56 pontot számol, akárcsak az Aston Villa, míg a Manchhester United mögöttük csak 47 pontos.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.