Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Megint kaptunk egy őrült és fordulatos meccset az angol bajnokságból

A Newcastle és a West Ham United egy több mint őrült meccset játszott egymással, aminek a végén a londoniak húzták a rövidebbet.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Newcastle és a West Ham United egyáltalán nincs formában, így várható volt, hogy egy gólgazdag meccset fogunk kapni. Azok, akik erre tippeltek, jól tették, mert összesen 7 találat esett a találkozón. Sokat nem kellett várnunk a nyitányra, ugyanis Isak már a 6. percben eredményes volt, büntetőből.

Erre válaszolt a West Ham United Antonio révén a 21. percben, majd az első félidő maratoni hosszabbításában Kudus góljával átvette a vezetést a vendég csapat. Sőt, a 48. percben már 3-1 volt az állás a West Hamnek, így úgy tűnt, hogy a „Szarkák” számára ez a hajó megint elment, már nem először rövid időn belül. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Isak a 77. percben azonban az újabb büntetőjével visszahozta magukat a meccsbe. Dráma a drámában, hogy a 83. percben minden kezdődhetett elölről, mert Isak gólpasszt adott Barnesnek. 3-3-mal fordultak rá a felek a végjátékra, és ekkor már a Newcastle volt lélektanilag előnyben, amit Barnes váltott gólra a rendes játékidő utolsó percében.

Ugyan a hosszabbításban Gordont kiállították, az nem volt hatással a végeredményre, 4-3-ra nyert a Newcastle. Ezzel a 8. helyre ugrott fel a csapat 43 ponttal, és mindössze egyetlen 1 ponttal számolnak kevesebbet a West Ham Unitednél. Alapos fejmosásra van szükség Londonban, mert egy megnyertnek hitt meccset buktak el.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.