Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Újabb hihetetlen meccset veszített el a Manchester United a hosszabbításban

Ten Hag vezetésével továbbra is rendkívül akadozó a Manchester United játéka, és legutóbb is drámai módon vesztettek pontokat az angol bajnokságban.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyan a Manchester United továbbjutott az FA-kupában, nem ők az esélyesek. Az viszont komoly meglepetést okozott, hogy legyőzték a Liverpoolt, és azon a meccsen abszolúte méltó ellenfelei voltak Szoboszlai Dominikéknak az Old Traffordon. Az elmúlt időszak egyik legjobb mérkőzését vívták egymás ellen.

A válogatott szünet után a Manchester United is pályára lépett, viszont gyakorlatilag elvesztették annak a lehetőségét, hogy megszerezzék a még éppen Bajnokok Ligáját érő negyedik helyet, miután a rivális Tottenham és az Aston Villa is nyert. Az Aston Villa már 59 pontos, addig a Tottenham mögöttük 56 ponttal várja a folytatást, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

A Manchester United is egy meccsel kevesebbet játszott az Aston Villához képest, viszont mindössze 48 pontot gyűjtöttek eddig, ami nagyon kevés. Legutóbb a Brentford ellen játszottak idegenben, akik számos gólt lőhettek volna, sorra alakították ki a helyzeteket. Hihetetlen jelenetek zajlottak la mérkőzésen, akárcsak a Newcastle meccsén, nem egyszer a kapufa mentette meg az Unitedet.

Mint általában az ilyenkor lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat. A 96. percben a csereként beállt Mount és Casemiro összehozott egy gólt a Manchester Unitednek, és úgy tűnt, ez 3 pontot ért. Már a 99. percben jártunk, amikor a Brentford drámai módon egyenlített, és ez is maradt a végeredmény.

Ma sem maradunk mérkőzések nélkül, ugyanis a Liverpool is pályára lép, a Brightont fogadják 15 órától, míg a Manchester City és az Arsenal 17 óra 30 perctől csap össze egymással, ami a bajnoki cím sorsáról is dönthet. Ebből profitálhat sokat a Liverpool, ha hozzák a kötelezőt, és visszavehetik a vezetést.