Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,264 $

A Manchester United rémálma folytatódik Ten Hag vezetésével (videó)

Ten Hag még mindig a kispadon ülhet, noha már arra sincs igazán reális esély, hogy a Manchester United ott legyen a Bajnokok Ligája következő szezonjában.

Fotó: Unsplash/Harry Walsh
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Sok szurkoló van azon a véleményen, hogy már hosszú hónapokkal ezelőtt ki kellett volna rúgni Ten Hagot, ráadásul Tuchel és Mourinho is elérhető. Ennek ellenére nem történt meg a menesztés, és minden egyes nappal közelebb kerülnek ahhoz, hogy fennállásuk egyik legrosszabb szezonját hagyják maguk mögött.

A korábbi hírek szerint Zidane visszautasította a Manchester United érdeklődését, és látván a keretet, aminek egy részét Ten Hag vásárolt össze hatalmas összegekből, mindez érhető is. Casemiro sem volt nagy vétel, sokat lassult azóta, hogy elhagyta a Real Madridot, és az egyik leggyengébb láncszemnek tartják. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Számos sebből vérzik a történet, maga a keret, de valamiért a vezetőség továbbra sem hajlandó kirúgni a hollandot, aki rendre talál valami magyarázatot a vereségekre, a döntetlenekre. Így volt ez legutóbb is, és a szurkolók egy részének ebből érthető módon elege van, nem akarják ezt, mert egyre csak süllyednek

A Brentford gólokkal nyerhetett volna a Manchester United ellen, gyakorlatilag rekordot döntöttek, annyi kísérletük volt, ami megint sokat elmond. Papíron egy ilyen csapat ellen dominálnia kellene az Unitednek, mégis fordítva történt. Ugyan a végjátékban megszerezte a vezetést a csapat a csereként beállt Mount és Casemiro összejátékból, nem bírták ki kapott gól nélkül.

Az összefoglaló videóban tökéletesen látni az United leggyengébb pontját, ami továbbra is a védelem. Nem egy kapufát úszott meg a csapat, és az egyenlítő találat is egy sor védekezési hiba végén születhetett meg. Ezzel gyakorlatilag eldőlt, hogy nem lehetnek ott a 4. helyen, miután a Tottenham és az Aston Villa is nyert előttük.