Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,64 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
462,38 Ft
Bitcoin
63,725 $

Zidane-t akarta edzőnek a Manchester United új tulajdonosa, szertefoszlott az álma

Nem ez volt az első felkérés, ám vélhetően ismét nemet mond a francia edző.

MTI/EPA/TERESA SUAREZ
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az egykori világ- és Európa-bajnok kiválóság, a Real Madrid labdarúgóként és edzőként is sikeres, emblematikus figurája, Zinedine Zidane az egyik legkeresettebb edző, úgy is, hogy évek óta egyetlen klubcsapat, vagy válogatott sem tudta magához csábítani. A Manchester United részéről pedig már kétszer is próbálkoztak.

Néhány éve Zidane egyszer már visszautasította a lehetőséget, most viszont, mint ahogy arról korábban írtunk, újabb ajánlatot tehettek neki a klubtól, az új résztulajdonos, Sir Jim Ratcliffe ugyanis azt szerette volna, ha a következő szezont már a francia edzővel kezdhették volna meg a Vörös Ördögök. Ám nagyon úgy tűnik, hogy ez továbbra is csak álom marad. Soron kívül Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

A 90min információi szerint ugyanis Zidane továbbra sem szeretne Angliában dolgozni. Korábban a hiányos nyelvtudásával magyarázta döntését, mivel úgy vélekedett, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú a siker elérésében, és bár érti a nyelvet, kifejezni már kevésbé tudja magát angolul.

Így aztán továbbra is kérdéses, hogy Erik ten Hag helyére kit próbál majd megszerezni a Manchester United, az mindazonáltal Ratcliffe kezére játszik, hogy több nagycsapat is edzőt cserél nyáron, a Barcától Xavi, a Bayern Münchentől Tuchel, a Liverpooltól pedig Klopp távozik.

Szoboszlaiék trénere ugyanakkor már korábban leszögezte, hogy a következő szezonban biztosan nem vállal be új csapatot, Angliában pedig nem is tervez a későbbiekben dolgozni. Azonban bárhogy is alakul, Manchesterben valószínűleg így is válogathatnak majd a nagy nevekből.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Karsai Péter szerint testvére beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára, ezért őt és barátjukat kérte meg, hogy számoljanak be helyette az aktuális eseményekről.