Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Élőben adja a tv Szoboszlaiék csütörtök esti meccsét Liverpoolból, kiütés várható

Nem kizárt, hogy egy sokgólos meccs vár ránk csütörtök este, ugyanis a Liverpool az utolsó helyezett Sheffield Unitedet fogadja.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal már hozta a kötelezőt, miután legyőzte a Lutont, és visszavette a vezetést. A gála elmaradt, viszont a 3 pont megvan, aminek nagyon örült a csapat, így hátradőlve várhatják a folytatást. A Manchester City szintén nyert, köszönhetően Foden zseniális teljesítményének és mesterhármasának.

Emiatt jelenleg minden eddiginél szorosabb a Premier League, miután az Arsenal 68 pontos, addig a Liverpool 67 ponttal várja a folytatást, akárcsak a Manchester City. Mivel Szoboszlaiék egy meccsel kevesebbet játszottak, hamarosan újra övék lehet az első hely, és erre minden esélyük megvan a következő mérkőzéssel. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Könnyebb ellenfelet nem is kaphattak volna, a Sheffield United szinte biztosan ki fog esni az első osztályból, mindössze 15 pontot gyűjtött eddig az utolsó helyen. Mindössze 3 győzelmük van, addig a vereségeik száma már 20. Nehéz elképzelni, hogy az Anfield Roadon lehet esélyük, akár egy döntetlenre is.

A meccset a Spíler 1 adja 20 óra 25 perctől, és várhatóan Szoboszlai Dominik ismét kezdeni fog, bár lehetséges, hogy a közelgő Manchester United elleni derbi miatt pihenőt kap Klopptól a magyar válogatott csapatkapitánya.