Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Hatalmas formák, Szoboszlai Dominik szinte már könnyezett a nevetéstől (videó)

Jó látni azt, hogy a magyar klasszisunk ilyen jól érzi magát a Liverpoolnál, ahol azonnal befogadták, és barátokat szerzett.

Fotó: Szoboszlai Dominik a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2024. március 22-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Aki már találkozott valaha is Szoboszlai Dominikkel, akár a pálya szélén, és kicsit is jó emberismerő, érzi az energiákat, pontosan tudja, hogy ez a srác emberileg is nagyon rendben van. Mindez nem elfogultság, egyszerűen tény, és Dominik szerénysége még rengeteget érhet a futballban.

Büszke lehet rá a családja, a barátait, és mindenki, aki ismeri őt. Jó érzés azt is hallani, amikor az egész stadion az ő nevét skandálja, ami az Európa-bajnokságon sem lesz másképp azokban a szektorokban, ahol majd a magyarok foglalnak helyet. Hiába fiatal Dominik, igazi vezér, és jól irányítja a magyar válogatottat. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

A Liverpoolnál is az lehet a következő években, egyértelműen a kapitányi karszalag egyik fő várományosa, amivel megint történelmet írna. Nagyobb összeggel fogadnánk arra, hogy ez meg fog történni, és csak az a kérdés, hogy mikor. Jelenleg ismét vezetik a bajnokságot, nem adták át hosszú időre a gyeplőt az Arsenalnak.

Dominik nélkül biztosan nem tartana ott a csapat, ahol most van, igen fontos láncszeme Klopp gépezetének, és lehetséges, hogy egy másik német sztáredző veszi át a helyét. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de az borítékolható, hogy Szoboszlai tovább és tovább fog fejlődni, miközben már az első évében angol bajnok lehet.

Sokan bíznak ebben, és a csapat nem lenne ilyen jó, ha a játékosok nem tartanak össze. Az alább látható felvételek is beszédesek, Dominiket így még nem is láttuk nevetni, nagyon jól szórakoztak a forgatások alatt. Erre is szükség van, mert a nap nagyobb részében készülnek a meccsekre, amit komolyan vesznek.