Zséda az esős napokon is rendkívül fiatalos és szép (fotók)

Fotó: Instagram/Zséda
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zséda mindig fiatalos és szép, hiába ezek az esős napok, nem tudnak kifogni rajta, még csak a megjelenésén sem.

Ezek nem a legjobb napok a nyárból, aminek sokan nem örülnek, hiszen egyre több napot veszítünk a leginkább várt évszakból. Ez pedig szomorú, mert az év legnagyobb részében nincs túl jó idő, és hamar sötétedik.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Ehhez képest most esik az eső, és noha lassan június közepét írunk, alig van 20°C, ami már önmagában vicc. Sajnos ez a valóság, míg tavaly hónapokon át nem esett az eső, míg most az eső okoz komoly károkat.

A sztárok sem repdesnek az örömtől, nem tudnak mit tenni, mert valaki folyamatosan esőtáncot jár. Befejezhetné, mert ez már azoknak sem jó, akik alapesetben nemigazán kedvelik a nyarat, és várják az esőt.

Zsédát az eső sem töri meg, és még mindig az egyik legcsinosabb énekesnő. Nemcsak az egyik legcsinosabb, hanem az egyik legvonzóbb is, ehhez kétség nem férhet, csak meg kell néznünk róla a fotókat.

Az esős napokon is szép, fiatalos és csinos, alább nem egy példát láthattok erre. Mintha az idő semmilyen formában nem hatna Zsédára, és az egyik legjobb hír egy nő számára, amit kaphat az élete során.