Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Káprázatosan néz ki Zséda (fotók)

Képtelenség lenne belekötni Zséda alakjába, szimplán tökéletes, amire ugyancsak nagyon büszke lehet.

Fotó: Instagram/Zséda
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Megkezdődött a nyári szezon, és noha még mindig nincs kánikula, igencsak érezzük a Nap erejét. A sztárok is így vannak ezzel, és egyre több fürdőruhás fotót látni, Gelencsér Timi például minden eddiginél látványosabb formát öltött.

Singh Viki is bikinire váltott, aki az igazán elegáns ruhákat is nagyon szereti. Kárpáti Rebeka, a híres modell szintén alig várta, hogy megmártózzon a vízben a bikinijében, míg Majka családja Las Vegasban pihen. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Sorra váltják egymást a sztárok, a hírességek ebben az időszakban a közösségi médiában. Ez egyúttal a legaktívabb időszaka az énekeseknek, számtalan fellépést vállalnak, és hamarosan indul a fesztiválszezon.

Zséda, aki mindig csodálatosan néz ki, legutóbb is koncertet adott. Élete fontos részét képezi a zenélés, az alkotás, és mindenki láthatja, hogy milyen sikeres, elismert benne, immáron hosszú évek óta.

A kortalan énekesnő Siófokon is lenyűgözte a közönségét, és nem mellesleg káprázatosan nézett ki. Képtelenség lenne jól megtippelni a korát, mintha csak Jennifer Lopez genetikáját hordozná magában.