Las Vegasból jelentkezett Majka és családja

Fotó: Unsplash/Sung Shin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon jól érzik magukat, Las Vegasban is minden adott ehhez, ráadásul egy igen más környezetben gyűjthetnek élményeket.-

Van pár ország, város és sziget, ahová szívesen elutazna az ember. Nem is gondolnánk, mennyi ilyen hely van a Földön, és nem véletlenül mondjuk azt, hogy milyen különleges és egyedi élmény utazni.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A hírességek is így tesznek, miközben többek már elindították a strandszezont. Gelencsér Timi is így tett, egészen elképesztő formában van, bár Singh Viki sem panaszkodhat, aki ugyancsak izgatottan várta a nyarat.

Az első fürdőruhás fotója után még magasabbra helyezte a lécet a bikinijével. Nem panaszkodhatunk, remek formának örvendenek a sztárjaink, és természetesen Kárpáti Rebekáról sem feledkezhetünk meg.

Ördög Nóriék például ismét elutaztak, viszont nem éppen egy forró környezetet választottak maguknak, helyette a norvég fjordok felé vették az irányt. Majka és családja pedig egy ideje Las Vegasban nyaral.

Egy kisebb szünet után ismét jelentkezett a család, akik népszerűek, sokan szeretik őket. Láthatóan remek a hangulat, élvezik a medencézést, és Las Vegast, aminek egészen egyedi a karaktere.