Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Majka: „Sose gondoltam, hogy ezen lehet izgulni”

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Majka egy olyan mérkőzésre látogatott ki, amire ezelőtt nem volt példa az életében, miközben kellemes meglepetés érte.

Majka időről időre elhagyja az országot, és általában az Egyesült Államok felé veszi az irányt. Nem egyszer járt már az USA-ba, klipet is forgattak, és Las Vegas mindig különleges marad számára, ahol egészen más a környezet, mint idehaza.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Érdekes megtapasztalni, amikor a sivatag közepén felbukkan egy város, ahol szinte minden a szerencsejátékról szól. A valaha volt egyik legismertebb város Las Vegas, nehéz lenne ismertebb helyszínt találni, és nemcsak az államokban.

Majka a családjával közösen utazott ki, remekül érzik magukat, viszont azt nem tudni, meddig maradnak. Mindig érdekes és izgalmas egy másik kultúrába csöppenni, és az USA-ban van minden, mint a búcsúban.

Hosszú évek óta robotharcokat is rendeznek, amik nagyon népszerűek. Ennek mintájára már filmet is készítettek Hollywoodban, de nyilván egy európai ember számára mindezt kissé furcsa látni.

Majka is elismerte, sosem gondolta volna, hogy lehet izgulni rajta, de élvezte. Egy videót is megosztott az eseményről, aminek érdemes utánanézni a YouTube-on, számos érdekes tartalmat találhatunk róla.