Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Gelencsér Timi a kondiból jelentkezett, páratlan formája van

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha valaki, Gelencsér Timi szuper-fitt, és ennél nincs is természetesebb számára, nem bírna meglenni sport nélkül.

Mivel Gelencsér Timi sokáig sportolóként élte az életét, teljesen normális, hogy az kiemelten fontossá vált számára. Végül egy súlyos sérülés miatt befejezte a sikeres pályafutását, ám a sors nem volt vele kegyetlen.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Modell és szépségkirálynő vált belőle, majd a kemény munkának és tanulásnak köszönhetően műsorvezetői feladatokat is kapott a TV2-től. Rendkívül népszerű a közösségi médiában, a 2023-as bikiniformája pedig egyenesen tökéletesen.

Nehéz szavakat találni rá, és nyilván egyesekből inkább az irigység szólhat, amikor kritizálják őt. Nem kevés munka van abban, hogy Timi ilyen vonalakkal rendelkezik, és ő is nagyon várta a nyári szezont.

Immáron végre meleg van, 24°C-ban is úgy érezzük magunkat, mintha hatalmas hőség lenne. Ez azonban inkább jó hír, mintsem rossz, és Timi közben nem vett vissza, folytatja a kemény edzéseket, hol kint, hol bent.

Legutóbb a konditeremből jelentkezett, ahol egy szexi bordó színű edzőruhában fotózta magát. Nem sokkal 12 óra előtt már ott volt a teremben, amiről a felvételt erre a linkre kattintva érhetitek el.