Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Érzelmes és különleges videóval emlékezik meg Gelencsér Timi Tina Turnerről

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi számára több mint meghatározó volt Tina Turner, melynek kapcsán érdekes részleteket osztott meg.

Tina Turner már nem lehet közöttünk, ezen a héten örök álomra hajtotta a fejét a legendás énekesnő, akiért sokan rajongtak. Tilla, a TV2 sztárja is érzelmes módon emlékezett meg a valaha volt egyik legkülönlegesebb sztárról.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Gelencsér Timi is hasonlóan tett, akinek nem egy meghatározó emléke van Tina kapcsán. Sokan nem tudják, de az a bizonyos dal két rendkívül fontos életeseményhez is köti a szépségkirálynőt és modellt.

„Tina Turnertől a Proud Mary a kedvenc zeném. Hallgatom ha boldog vagyok mert olyankor Tinával egyszerre ordítva énekelek, hallgatom ha szomorú vagyok mert mindig jobb kedvre derít, hallgatom ha motiválni szeretném magam, mert ez a szerencsehozó számom és hallgatom ha elveszettnek érzem magam, ugyanis rengeteg emléket idéz fel bennem amelyekbe kapaszkodhatok.” – írta a posztjában Timi.

Nagyon fent, és nagyon lent

„A Proud Mary-re készült az utolsó versenygyakorlatom még FitKid versenyzőként. Erre a zenére lettem bajnok, majd erre sérültem le, és ért véget a sportkarrierem 2012-ben.” – árulta el Timi, aki már több mint 10 éve nem versenyez.

„Ez az videó 2016-ban készült a Miss World Talent versenyen. A sérülésen után 4 évvel összeszedtem magam és a maradék tudásom és előadtam a gyakorlatom kicsit átalakítva. (Sajnos akkor már nem tudtam minden akrobatikát megugrani.)”

„Végül nem nyertem, mert a közönség szavazott és Mongóliában, illetve a Fülöp szigeteken kicsit többen élnek mint hazánkban, de Nektek hála azért megcsíptem a bronzérmet. Száz szónak is egy a vége, Tina és a Proud Mary nagyon sok fontos pillanatnál jelen volt az életemben és kicsit most úgy érzem, lezárult egy korszak. Nyugodj békében, Tina.”