Clouds
21 Budapest
Dollár
346,95 Ft
Euró
370,38 Ft
Font
431,11 Ft
Bitcoin
27,095 $

Fenségesen néz ki a Calzedonia bikinijében Kárpáti Rebeka

Fotó: Instagram/Kárpáti Rebeka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kárpáti Rebeka számára is beindult a strandszezon, méghozzá igen látványos módon, bár ez tőle már megszokott, kiváló formában van.

A hírességek egymást váltják a fürdőruhás posztokkal, amire már oly régóta várhattak a követők, többek között az időjárás miatt is. Singh Viki nem aprózta el, és egy nagyon szexi fotóval üzent a víz mellől.

Soron kívül Stresszbetegséggel, alkoholizmussal és alvászavarral küzdhet Kim Dzsongun

Nem sokkal később rátett egy lapáttal, és egy kétrészes szettben is megmutatta a vonalait. Egyre több híresség tesz hasonlóan, Gelencsér Timi sem maradhatott ki, aki nagyon extra formában kezdte meg a 2023-as nyarat.

Kárpát Rebekáról sem feledkezhetünk meg, klasszis formának örvend, és mint mindig, nagyon csinos, divatos. Tőle is megszokhattuk a különleges eleganciát és trendet, amit képvisel, és mindezt rendkívül igényes módon.

„Helloooooo bikiniszezOn! reklam Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni akkor irány a @calzedonia, mert biztosan megtalálod azt a színt és fazont – akár a klasszikusokat vagy az újakat tekintve – amivel magabiztosan vonulsz vagy épp csobbansz idén a strandon!” -írta a posztjában Rebeka.

„A felsőket és az alsókat kedved szerint kombinálhatod és az Indonesia termékcsaládból már összesen 7 színből is választhatsz.” – tette hozzá a bejegyzésében, és természetesen a fotók sem maradhattak el.