Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Részlet a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozatból

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. november 18. - 10:19

Várhatóan nagyon nagyot fog szólni A Király című sorozat, mely Zámbó Jimmy életét mutatja be, méghozzá igen részletesen.

Egy ideje tudhattuk, hogy sorozat készül Zámbó Jimmy életéről, aki tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából, immáron több mint 20 éve. A valaha volt egyik legnagyobb magyar énekesről beszélünk, aki valószínűleg világsztár lett volna, ha az USA-ban látja meg a napvilágot.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Ő azonban imádta Magyarországot, a magyar közönséget, és hálás volt azért, amit elért, illetve a rajongóktól kapott. A karrierje nem feltétlen úgy indult, mint azt megérdemelte volna, ám végül felért a csúcsra, és nem is akárhogyan.

Tragikus halála kapcsán a mai napig jelennek meg hírek, és sokan gyászolják. Ennyi idő után is furcsa, hogy nincs közöttünk, de a dalai segítik a feldolgozást, és azt, hogy soha ne merüljön homályba az emléke.

Erről most az RTL+ is gondoskodik, hiszen elkészül A Király című sorozat, melyben a legendás énekes életét dolgozzák fel. Még azokat is érdekelheti az alkotás, akik soha nem ismerhették Jimmyt, vagy még csak nem is éltek, amikor elhunyt.

A legendák legendája, olyan hangi adottságokkal, melyekre azóta sem volt példa. Alább egy részletet tekinthetünk meg a sorozatból, ami az RTL+ egyik nagy dobása lesz, és már nem kell sokat várnunk rá.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.