X-Faktor: Szikora Robi hatalmas ordibálása Tóth Gabival, majd jött Gáspár Lacival a balhé (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. szeptember 26. - 14:37

Az X-Faktor történetének egyik legnagyobb balhéja volt az, amikor Szikora Robi felrobbant a dühtől, és rendkívül hangosan utasította rendre Tóth Gabit.

Hamarosan elstartol az X-Faktor jubileumi évada, aminek kapcsán múltidézést tartottak a sztárok. Sok olyan emlék van, amelyekre még ma is élesen emlékszünk, és ezek közül az egyik Robi és Gabi hatalmas balhéja.

Akkoriban Tóth Gabi még az RTL Klub kötelékén belül dolgozott, és az X-Faktor egyik mentora volt. Kezdődött minden azzal, hogy Szikárnak nem tetszett az egyik versenyző öltözéke, míg Alföldi és Gabi ragaszkodott ahhoz, hogy hagyja magán a sapkát, mert nem a 70-es éveket írunk.

Sok évvel később Alföldi megnézte a felvételt az RTL Klub kamerái előtt, és az ennyi idő eltelte után is hatással volt rá. „Hú, én ezt nem akarom végignézni, itt nagyon kiborult Robi.” Szikora egyik pillanatról a másikra pöccent be, és megkérte a társait, hogy ez az ő véleménye, azt tartsák tiszteletben.

Demcsák Zsuzsa elsírta magát a Dancing with the Stars 2-ben (videóval)

Gabi nem fogta vissza magát, visszaszólt, de arra ő sem számított, hogy Szikora egyenesen ordibálni fog vele, mint azt a videóban is láthatjátok. „Most szerintem tartsunk szünetet.” – reagált gyorsan Alföldi.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.