Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Videón a Barcelona kínkeserves, de nagyon fontos győzelme

A katalánok és Robert Lewandowski is megtörte a rossz szériát.

MTI/EPA/Alberto Estevez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Megkongatták a vészharangot a Barcánál, miután a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is megbotlott a csapat az elmúlt hetekben. Xavi szerint a sajtó elvárásai is tehetnek arról, hogy a Barcelona hullámvölgybe került.

Az Alaves elleni hazai meccs így jóval fontosabb volt a La Liga előző bajnokának, hiszen valahogy ki kellett billentenie Xavinak a rossz formából a csapatát. A vendégek azonban már az első percben feladták a leckét. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Omorodion korai góljával az Alaves egészen az 53. percig tartotta a vezetést, ám ekkor újra megvillant Robert Lewandowski, aki 12 éve nem látott, hat (és fél) meccses gólcsendet tört meg a találatával.

A 78. percben aztán büntetőből is eredményes volt, így végül ha nehezen is, de megnyerte a Barcelona a „kötelezőt”, továbbra is tartva a harmadik helyét a La Ligában.

A bajnokságot azonban még mindig a Girona uralja, a Real Madrid két ponttal van lemaradva a meglepetéscsapattól, a Barcelona pedig már néggyel.