Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Xavi szerint a Barcelona megérdemelte a vereséget és hullámvölgybe kerültek

A Barcelona edzője nagyon egyértelműen fogalmazott a Sahtar Doneck elleni vereséget követően a Bajnokok Ligájában.

Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes estén vagyunk túl, melynek a végén az AC Milan fordítani tudott a PSG ellen a Bajnokok Ligájában. Ez egy nagyon fontos 3 pont volt az olaszok számára, míg a Newcastle még csak gólt sem szerzett a Dortmund otthonában.

A Barcelona is pont nélkül távozott a Sahtar Doneck-től, akik 1-0-ra győzték le őket. A Barcelona edzője érthető módon csalódott, és azt mondja, megérdemelték a vereséget, illetve hullámvölgybe került a csapat. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

„Megérdemeltük a vereséget. Őszintének kell lennünk, rosszul játszottunk, és semmi sem sikerült abból, amit elterveztünk.” – idézte Xavit az ESPN. „A teljesítményünk színvonala jelenleg nagyon alacsony. Ez volt az egyik legrosszabb meccs a két évem alatt, amióta én vagyok a csapat vezetője.

Xavi hullámvölgyről beszélt

„Önkritikusnak kell lennünk! A második félidőben ugyan volt reakció erre, az nem voltelég. Ez a kihívás a legjobbat követeli meg tőlünk, és ma nem voltunk ott, ahol lennünk kellett volna, ez egyértelmű visszalépés.”

„Dühösek vagyunk, az önbizalmunk csökkent, és egy kisebb gödörben vagyunk most, szükségünk van egy újraindításra. Nem mondanám, hogy ezúttal az intenzitással volt probléma. Nem értettük meg, mire volt szükség a játékban.”

„Sok labdát vesztettünk, nem támadtunk jól, és nem kezeltük jól a keresztpasszokat sem, majd megfizettünk a hibáinkért. Sajnálatos, mert szerettük volna biztosítanunk a helyünket a legjobb 16 között. A kvalifikáció azonban még mindig a saját kezünkben van, és ez nagy pozitívum.”

„A következő meccsünk odahaza lesz a Porto ellen, és ott pecsételhetjük meg a továbbjutásunkat. Vissza kell állítanunk az önbizalmunkat, mert most van egy kis hullámvőlegyünk. Nem is olyan rég még nagyon jól játszottunk, szóval ez mentális kérdés.”