Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

Zlatan Ibrahimovic hiába vonult vissza, világklasszis módjára lövi a gólokat (videó)

Zlatan Ibrahimovic már nem aktív játékos, de ez a videó is csak azt mutatja, hogy bőven van benne erő, kérdés, milyen fájdalmakat érezne egy aktív pályafutás alatt.

...svg content...Fotó: EPA/SERENA CAMPANINI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Könnyen lehet, hogy Zlatan még mindig játszana a legnagyobb ligák egyikében, hiába lassan 43 éves, mert egészen elképesztő teljesítményekre volt képes, idősebb korában is. A gondot a súlyos sérülései jelentették, amik nem kerülték el a pályafutását, ellentétben például Cristiano Ronaldóval, aki ennek köszönhetően 39 évesen úgy termeli a gólokat, mint senki.

Az 1 méter 95 centiméter magas svéd legenda 1999 és 2023 között nem egy topcsapatot járt meg. Olaszországban az AS Roma kivételével az összes sztárcsapatnál megfordult, és ezt más nem mondhatja el magáról, ahogyan azt sem, hogy a Juventus, az Inter és az AC Milan közönsége is imádta őt. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Angliában is letette a névjegyét, akkor már veterán támadóként a Manchester Unitednél, ahol nagy hasznát vennék egy ilyen karakterű csatárnak, mert Hojlund negyed annyira nem képes egyelőre, mint amiket Zlatan művelt, hiába sokkal idősebb. Az AC Milantól vonult vissza könnyes szemekkel, de azóta is hallani róla, nem mondott le a futballról.

Remek formában van, még izmosabb is, így ő nem tartozik azok közé, akik drasztikus hízásba kezdtek a profi pályafutásuk után. Érdemes megnézni Zlatan legújabb videóját, úgy ollózza be a labdát a hálóba, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, ami részben igaz is, ha róla van szó.