Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,435 $

Megható fotókat osztott meg Vasvári Vivien újszülött kisfiáról

Egy ideje nem volt aktív a közösségi médiában Vasvári Vivien, ami érthető, hiszen nemrég született meg a harmadik gyermeke.

Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Vasvári Vivien világra hozta harmadik gyermekét. Szerencsére minden rendben ment, a kicsi hamar megszületett, egészséges, akárcsak az édesanyja, és ennél nincs is fontosabb jelenleg.

Vivien várandós anyukaként is csodálatosan nézett ki, és egy ideje azt tudhattuk, hogy az államokban hozza világra a kicsit. Az Egyesült Államokban született meg a kis Colin, aki amerikai nevet kapott. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Amerikai és magyar állampolgár lesz, aminek megvannak a maga előnyei. Az igazi hazája azonban minden bizonnyal Magyarország marad, függetlenül attól, hogy nem magyar földön látta meg a napvilágot.

Vivien nagyon várta már a pillanatot, hogy láthassa a babáját. Megható sorokat fogalmazott meg hozzá, és két új fotót is kaptunk róla, de nem sokáig lesz ilyen pici, rendkívül gyorsan fog növekedni.

„Ebben a kicsi lényben rejlik a jövő, akit a szeretet, a gondoskodás és az odafigyelés formál majd. Ő az élet új fejezetének kezdete, és minden pillanat vele, egy újabb mesélendő történet.” – írta megható posztjában Vivien.