Vasvári Vivien a konyhában is top (videó)

Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien imád főzni, illetve sütni, mindkettőben ügyes, nagyon otthonosan mozog a konyhában.

Kétség nem férhet, hogy Vasvári Vivien az egyik legismertebb híresség Magyarországon, nemcsak a nők között. Az évek alatt sokan félreismerték, őszintén beszélt erről a témáról, de már nagyon kevés műsort vállal el.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

A Farm VIP volt az egyik nagy áttörés a megítélését illetően, mert mindenki láthatta, hogy egy laza, intelligens, kemény és céltudatos nő. Sokak álltak mellé, és sokan is fejezték ki dicséretüket, miszerint kellemeset csalódtak benne.

A kellemes csalódás mindig jó érzéssel töltheti az embert, és Vivien is örül, hogy ma már másképpen néznek rá. A harmadik várandóssága közel sem egyszerű, vannak fájdalmai, viszont nem szeret panaszkodni.

Helyette igyekszik boldog lenni, és még mindig sokan nem tudják, Vivien a konyhában is ügyes. Imád főzni, a magyaros ételekben még inkább otthonosan mozog, és legutóbb egy családi recept alapján édességet is készített.

Ezzel megint rácáfolt azokra, akik azt gondolják róla, még csak nem is főz. Erről szó sincs, és ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor csak kattintsatok erre a linkre, ami után garantáltan meg fogtok éhezni.