Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Török-szíriai földrengés: a kimentett ghánai futballista stabil állapotban van

Fotó: MTI/EPA/Refik Tekin
Közel-Kelet
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A ghánai futballsztár, Christian Atsu a legfrissebb jelentések szerint stabil állapotban van kórházban, miután sikeresen kimentették egy összedőlt épület romjai alól Törökországban a földrengés után.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a ghánai futballsztár, Christian Atsu, aki korábban a Chelsea és a Newcastle csapatában is játszott, Törökországban tartózkodott a halálos hétfő reggeli földrengés idején, és őt is maga alá temette egy összeomlott épület.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Ügynöke, Nana Sechere a CNN-nek nyilatkozva megosztotta, a törökországi Hataysporban játszó Atsu vasárnap este ünnepelt, miután az utolsó percben győztes gólt szerzett klubja 1-0-s hazai bajnoki mérkőzésén a Kasimpasa ellen.

Megosztotta, hogy rengeteg jelentést kapott a játékos aktuális helyzetéről, végül pedig arról tájékoztatták, hogy kimentették a romok alól, a klub pedig megosztotta, hogy Atsu jelenleg kórházban van, stabil állapotban. Az ügynök azért nem tudott beszélni a játékossal, mert nincs nála a telefonja, ám várhatóan hamarosan fel tudják venni egymással a kapcsolatot.

Sechere elárulta, Atsu helyi idő szerint hajnali 3 óra 30 percig pókerezett barátaival és helyi idő szerint hajnali 4 óra környékén ért haza. A Hatayspor illetékesei pedig helyi idő szerint hajnali 5 órakor értesítették az ügynököt arról, hogy az épület, melyben Atsu is tartózkodott, teljesen megsemmisült és nem is tudják elérni a játékost.

Az épület, melyben Atsu tartózkodott, 11 emeletes volt, ő pedig a kilencedik emeleten volt a földrengés idején. Az ügynök megosztotta, noha a klub tisztviselői igyekeztek segíteni neki, hogy megtalálja Atsut, nagyon nehéz volt a helyzet, mivel érthető módon ők is saját családtagjaikat és barátaikat próbálták megtalálni.